Friday, 5 December 2014

SUPPLEMENT Favouriteee

Assalamualaikum dan selamat malam
Bertemu kembali..Sori macam da lama x update blog. Maaf ye. Entry kali ini saya nk kongsikan supplement favourite saya.

Saya mula amalkan supplement pada saya tengah proses diet dan study. Nak study tapi nak diet???? Ofcos nutrisi dalm badan akn berkurangan. So saya survey2 dan masa tu sy hanya kenal b complex untuk energy dan elakkan stress serta kemurungan. Survey punya survey hati pun da tertaut pada b complex brand shaklee. Bila dgr sebotol rm53 tahan selama 4bulan memg betol2 wowwwww sebab murah tu terus grab. Maka bermulala kisah saya jatuh cinta dgn supplmnt shakleee

Kalau nak ikutkan berbgi jenis yg ada tapi yg betol2 favourite saya ialah :


VITA C SUSTAINED RELEASE
B COMPLEX
VITA E COMPLEX
*yang ni saya amalkan utk kecantikan dan kesihatan kulit* 

CINCH SHAKE MIX
CINCH ENERGY TEA MIX
LECITHIN
ALFALFA
*yang ni sy amalkn untuk berat bdn yang kekal ideal*

Nampk mcm banyk kan. Tapi ada jadual pemkanan yg teratur. Lagi satu shaklee ni semulajdi tidak ada bahan pengawet, halal dan yang penting kelulusan KKM dan mudah larut dalam tubuh badan.

Dalam tidak diam da setahun 6buln sy amalkan supplmnt shaklee. Alhamdulillah saya lbh sohat dan berenergy walaupun seharian bekerja. Best kan??? Itu la kita mahu untuk tubuh bdan kita.


PILIHAN SUPPLEMENT SHAKLEE ADALAH YANG TERBAIK DARI TERBAIK !!!!!
RASAI SENDIRI

Anda boleh hubungi saya untuk dapatkan sebarang info dan detail insyallah saya akan membantu.